ТЕМИ – 1.-4. клас, Национален кръг 24. – 26. април 2015 г., Рибарица

ТЕМИ – 5.-8. клас, Национален кръг 15. – 17. май 2015 г., Пампорово (предстои…)

 

ДАННИ ЗА ФАКТУРА. Национален кръг 1. – 4. клас – Всички учители, които имат нужда от фактура, да изпратят данни и точната сума на dgklaz@dgklaz.net!!! Срок – до вторник 21.04.2015 г. Всички, които ще плащат на място, да уточнят това в писмо, свободен текст на dgklaz@dgklaz.net.

ГАЛЕРИИ Национален кръг 1.-4. клас – Галериите за националния кръг ще бъдат създадени от самите знайковци. Организаторите си запазват правото да направят финална редакция. 

В папка Галерия 1.-4. има папки по раздели, напр. Животни, Цветя, Дървета, и т.н. Качвайте изображението в съответната папка. 

Важно! Преди да качите желаното от Вас изображение, разгледайте вече наличните. Ако има същото или подобно изображение, не качвай отново!

Важно! Именуване на изображенията – Именувайте изображенията на кирилица! Тъй като имената на файловете сигурно ще се дублират, запишете и името си, напр. лале_Иван.png, принцеса_Мони.jpg

Важно! Един участник добавя към галерията не повече от 5 изображения!

Важно! Ако в галерията няма папка с  подходящо име, в която да поставите избраните от Вас изображения, добавете ги в папка Други

Важно! Не добавяйте изображения, които имат знак за авторство!

Галериите са достъпни на https://onedrive.live.com/about/bg-bg/ 

Име: galleryIT@outlook.com

Парола: ribarica25042015

Национален кръг 1.-4. клас – За всички деца, които ще присъстват на състезанието (участници и придружители) е необходимо да се изпрати ЕГН, за да направим застраховка. Изпратете три имена и ЕГН на dgklaz@dgklaz.net най-късно до 20.04.2015 г. Молим всички, които не са изпратили информацията до тази дата, да направят самостоятелно застраховка за своите деца и да я носят по време на пребиваването си в Рибарица. 

Заплащането за националния кръг може да се извърши по банков път или на място. Плащащите на място, моля да уточнят това, при регистрацията на ученика. Желаещите фактура, ще я получат по време на пребиваването си!

Платилите по банков път, моля да изпратят данни за фактура на dgklaz@dgklaz.net и да уточнят сумата за издаваната фактура!

Всички ученици, които имат нужда от слушалки, да си носят свои, на които са поставили етикет с името,  града и класа си!

Учениците, които ще ползват лични компютри, да сложат етикети с името, града и класа на компютъра, зарядното, мишката!