Подготовка за Пампорово

Теми, регламент – ТУК

Програма – ТУК

Разпределение храна – ТУК

Настаняване хотел "Финландия" – ТУК

1705

IT Знайко подкрепя инициативата "Да изчистим България заедно" на БТВ. Тъй като се намираме в зона за отдих, на 17.05.2015 г от 9:30 часа, каним всички знайковци и техните придружители да се включат в организираното от нас почистване на района около хотела! 

Необходими пособия – ръкавици, чували, добро настроение!

БТВ ще отрази събитието!!!

BG_dance

IT Знайко подкрепя инициативата на Richmart Vintage за подкрепа на българския фолкор. Кани всички знайковци и техните придружители да извият едно голямо българско хоро преди награждаването на състезатeлите от националния кръг на състезанието по информационни технологии в Пампорово – на 17 май 2015 г.

Който има възможност, нека има елемент от българската национална носия!  

По време на състезанието се очаква променливо време! Не забравяйте да си вземете поне два чифта спортни обувки, топли дрехи и дъждобран!!! 

Програми за работа по време на състезанието:

Всички участници могат да използват програмите: MS Paint, MS Office, Auto Collage, Momento Express, Tux Paint, Windows Movie Maker (Windows Live Movie Maker), Photo Scape, Sqirlz Water Reflections

По желание на участниците са допустими и програмите – Macromedia Flash, Scratch, App Inventor (само за 7. и 8. клас),

За допълнителните програми е необходимо участниците да носят лични компютри с инсталирани необходмите програми с лиценз за използване! За програми, които изискват допълниелни акаунти, настройки или др. предварителни уточнения, моля сържете се с организаторите на dgklaz@dgklaz.net

Програма – ТУК

Програмата е предварителна и може да претърпи промени!

По време на втората вечер всички знайковци имат възможност да изявят своите таланти. За по-добра организация, молим всички желаещи да се изявят, да попълнят бланката предварително:

Бланка таланти – ТУК

Всички участници, които са заявили определен хранителен режим, да се обадят при регистрация за уточняване на менюто!!!