21-23 май 2016 г.

5. ПРИСЪСТВЕН СПИСЪК

Молим Ви да прегледате списъка и да проверите дали всички участници и придружиели са вписани. При устанявщване на неточност, моля пишете на адрес dgklaz@dgklaz.net.

17052016_Zdravec_58_site

4. ПРОГРАМА

Програмата е предварителна  може да претърпи промени…

ProgramaNAC16_5_8_Zdravec

3. ИМЕНА, ЕГН

Моля, внимателно проверете имената, училището класа, отбелязано ли е, че децата са в екип, име на екип, има ли ЕГН. Изпратете актуална информация, ако има неточност. Изпратете ЕГН, ако в колоната пише НЯМА – адрес dgklaz@dgklaz.net. 

ImenaEGN_site

2. ЗАСТРАХОВКА

Ако при регистрацията на участниците, не е введено ЕГН за застраховка, молим да изпратите писмо с три имена и ЕГН на участниците на адрес dgklaz@dgklaz.net.

1. ТЕМАТИЧНА ВЕЧЕР

ПРОМЯНА!!!

По традиция втората вечер, след състезателния ден, е специална! 

IT Знайко кани всички участници, техните ръководители и родители на специално парти на 22 май 2016 г. – "Каубойски уестърн". На партито се предвижда специален дрескод – нека всички се пренесем в тази отминала епоха – облекло, аксесоари, танци, ласо…

Всички участници, които желаят да представят своя талант по време на "Каубойската вечер", да заявят желанието си и да се запишат до обяд на 22 май при аниматорите. Тези, които имат нужда от музика, моля да я донесат на флашка. 

Запазете място за коня, с който ще дойдете, още сега…