IT Знайко ЗИМА 2018

 

IT_Znayko_VakanciaZIMA18–1

IT Знайко ВАКАНЦИЯ  – ЛАГЕР ЗИМА 2018

 

 

Зимен лагер. 2.- 6. февруари 2017 (5 дни, 4 нощувки) – Хотелски комплекс „Релакс КООП“, с. Вонеща вода, общ. Велико Търново

Група 1: Ученици 1. – 4. клас – Клуб „Информационни технологии, моделиране, програмиране“ 

 

Цена 290 лв. (без транспорт).

Подбрани са теми, които са в помощ на учениците, които се явяват на състезанията по информационни технологии.

 

Група 2: Ученици 1. – 4. клас – Клуб „Млад математик“

 

Цена 290 лв. (без транспорт).

Работа в малки групи. Учениците са разпределени по възраст и умения. Подготовка по избрани теми за предстоящите математически състезания. Входен и изходен тест.

 

 

Група 3: Ученици 1. – 4. клас – Клуб „Английски и екология“

 

Цена 310 лв. (без транспорт).

Участниците ще са включени в групи според нивото на владеене на езика. По време на заниманията се формират умения за водене на диалог и повишаване на езиковата компетентност;  работа с компютър – създаване на комикси, аватари и много други (на английски език); творческо ателие; формиране на умения за живот в планината.

 

Група 4: Ученици 5. – 10. клас – Клуб „Информационни технологии“, „Роботика“

 

Цена: 320 лв. (без транспорт).

 

Групите се оформят на база уменията на лагерниците. Формират се определени дигитални умения, в резултат на което се реализират конкретни проекти. Работи се за развитие на презентационните умения. Подбрани са теми, които са в помощ на учениците, които се явяват на състезанията по информационни технологии. 

С лагерниците работи екип доказани педагози в своята област и млад екип аниматори. 

В програмата са включени разнообразни скаутски дейности, творчески задачи, игри сред природата, плуване, танци и много други.

         

 

Условия

Зимният лагер IT Знайко Ваканция включва:

–         Настаняване в стаи с 2, 3  и 4 легла (4 нощувки).

–         Храна (закуска, обяд, вечеря по меню – 5 дни – започва от вечеря на 2 февруари 2018 г. до обяд на 6 февруари).

–         Обучение по едно от избраните направления.

–         Екипни и творчески занимания.

–         Походи, задачи и игри при зимни условия.

–         Вечерни занимания – дискотека, анимация, танци, викторини, кино и др.

–         Застраховка.

Записване

Записване за лагера IT Знайко ЗИМА става като се изпрати писмо в свободен текст на адрес dgklaz@dgklaz.net. За въпроси: 0887798262 Красимира Димитрова

 

За групи

Учител, записал 15 ученици, се настанява безплатно при специални условия. Изпраща списък с три имена на учениците, ЕГН за застраховка, клас, избор на клуб за обучение.

Моля, учителите, които проявяват интерес, да се свържат с организаторите предварително, за да запазят приблизителен брой места.

 

Хотелски комплекс „Релакс КООП“

Хотелски комплекс "Релакс КООП" се намира в полите на Средна Стара планина, в центъра на курортно селище Вонеща вода, което е разположено на 30 км южно от гр. Велико Търново по пътя за Стара Загора. Комплексът предлага разнообразни предложения за свободното време. На разположение на гостите са и ресторант, лоби бар, зона за релакс, фитнес зала, магазин за сувенири, паркинг.

Село Вонеща вода носи наименованието си от извиращата минерална вода, която се характеризира с висока минерализация и специфичен вкус и мирис. Водата е подходяща за профилактика и лечение на стомашно-чревни, ставни и съдови заболявания. Село Вонеща вода е разположено на 30 км южно от Велико Търново и 20 км източно от град Трявна по северните склонове на Средна Стара планина, непосредствено в началото на прохода Хаинбоаз. Боровата гора, красивите природни местности, интересните исторически места дават възможност да се изживеят незабравими мигове сред природата.

 

Хотелът разполага с:

·       Wi-Fi

·       кабелна телевизия

·       Вътрешен плувен басейн с натурална вода с размери: дължина – 14 м, широчина – 7 м и дълбочина 200 см. Целогодишната температура на водата е между 27 и 29 градуса и на въздуха между 28 и 30 градуса. Басейнът е с обособена зона за деца с дълбочина 70 см. Басейнът се охранява от професионален спасител.

·       Външен плувен басейн с натурална вода с размери: дължина – 13 м, широчина – 6 м. и дълбочина 150 см. Обособена зона за деца с дълбочина 70 см. Басейнът се охранява от професионален спасител.

·       Зона за възстановяване – СПА програмата на хотела предлага на своите гости разнообразие от класически и възстановителни масажи за тяло, процедури и терапии. Зоната е оборудвана с парна баня, финландска сауна и контрастен душ.

o   Парната баня излъчва топлина около 45 градуса и има влажност на въздуха около 100%. Тя е идеален начин за прочистване на тялото от вредните вещества, чрез струя нагрята пара под налягане. Оказва отпускащ ефект върху мускулите, има противовъзпалително, хидратиращо и болкоуспокояващо действие.

o   Сауната, на свой ред е идеално средство за тренировка на дейността на сърцето. Високата температура – до 85 градуса, съчетана с ниската до 15% влажност на въздуха, разширяват кръвоносните съдове, подобряват кръвотока и лимфотока в тялото, предизвикват по-интензивно потене, с което Вашият организъм се изчиства от натрупаните токсини.

o   След процедура в парната баня или сауната, задължително трябва да направите охлаждаща пауза с освежаващ или контрастен душ в специалните кабини за хидромасаж.

o   Солариум: Горещите летни дни дават възможност за съчетаване на плуването със слънчеви бани, с което поддържате изкусителен загар на кожата си  и набавяте необходимото количество „слънчев витамин“ – D, играещ ключова роля за имунната система и нивата на калций и фосфор в кръвта. Но в по хладни или дъждовни дни,  съществува алтернативна грижа за добър външен вид и здраве: вертикален солариум Sun Line Turbo Power.

·       Фитнес зала.

 

http://www.relaxcoop.bg

 

Адрес: село Вонеща Вода, община Велико Търново

……………………..

Изтегли информация – IT_Znayko_VakanciaZIMA18