РЕГИСТРАЦИЯ

 

РЕГИСТРАЦИЯ IT Знайко 1-4 клас

РЕГИСТРАЦИЯ IT Знайко 5-8 клас

 

ПОДГОТОВКА ОБЛАСТЕН КРЪГ – ТУК

ПРОЧЕТИ!

ГРАД – Ако Вашият град или село не е вписан в падащото меню, изберете ДРУГ ГРАД, а след наименованието на училището, запишете града, напр. СОУ "Иван Вазов", гр. Поморие.

ЕКИП – за регистрация на екип се регистрира всеки член на екипа, името на екипа се записва в полето Име на екип

ПРОГРАМИСТ, УЕБ – за участие в категориите ПРОГРАМИСТ и УЕБ, е необходимо да се запише в полето Допълнителни бележки категорията, в която работи участникът

Важно! Пунктовете за провеждане на областния кръг ще бъдат избрани на база направените от тях заявки и броя на регистрираните ученици от съответното училище и град.  

Важно! Такса участие – заплаща се след направена регистрация. Училищата-пунктове заплащат след проведен разговор с организаторите. Родителите, които сами са регистрирали своите деца, превеждат таксата-участие до 15 март 2016 г. по сметка:

Титуляр на сметката: СНЦ "Образование и технологии"

Банка: Прокредит Банк

IBAN на получателя: BG94PRCB92301023037817

BIC на банката получател: PRCBBGSF

Основание за превода: такса областен – име на ръководител (или участник)

 

…..

 

Областният кръг на състезанието по информационни технологии ще се проведе в различни пунктове в цялата страна на  19 март 2016 г

Важно! 12 март е обявен за работен ден. Датата за провеждане на областния кръг се променя – 19 март 2016 г.

Училищата, които желаят да организират провеждане на областния кръг, моля да заявят желанието си на електронната ни поща dgklaz@dgklaz.net. 

Важно! В областния кръг право на участие имат всички ученици от 1. до 8. клас, независимо дали са участвали в първи кръг. 

Важно! Всички участници, които желаят да участат в областния кръг, трябва да бъдат регистрирани от учител или родител, независимо дали са участвали в първи кръг и дали са класирани.  

Важно! Регистрацията на учениците ще започне на 22 февруари 2016 г