Областен кръг 2018 г.

str_Obl

ОРГАНИЗАЦИЯ

НАЧАЛО

Областният кръг ще се проеде на 10 март 2018 г. от 9:00 часа.

Пунктовете с повече от една група са по специален график. 

РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСТЕН КРЪГ   -    download_pdf_S

ТЕМИ ОБЛАСТЕН КРЪГ   -     download_pdf_S

 

Важно! В областния кръг право на участие имат всички ученици от 1. до 8. клас, независимо дали са участвали в първи кръг. 

Важно! Всички участници, които желаят да участват в областния кръг, трябва да бъдат регистрирани от учител или родител, независимо дали са участвали в първи кръг и дали са класирани.  

Важно! Регистрацията на учениците ще е отворена до 28 февруари 2018 г. 

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията за ОБЛАСТНИЯ КРЪГ  ще бъде достъпна от 10.02 до 28.02.2018 г. 

 

РЕГИСТРАЦИЯ IT Знайко 1-4 клас

РЕГИСТРАЦИЯ IT Знайко 5-8 клас

 

ГРАД – Ако Вашият град или село не е вписан в падащото меню, изберете ДРУГ ГРАД, а след наименованието на училището, запишете града, напр. ОУ "Вила Вилекула", гр. Поморие.

ЕКИП – за регистрация на екип се регистрира всеки член на екипа, името на екипа се записва в полето Име на екип

ПРОГРАМИСТ, УЕБ – за участие в категориите ПРОГРАМИСТ и УЕБ, е необходимо да се запише в полето Допълнителни бележки категорията, в която работи участникът.

Важно! Пунктовете за провеждане на областния кръг ще бъдат избрани на база направените от тях заявки и броя на регистрираните ученици от съответното училище и град.  

Важно! Училищата, които желаят да организират провеждане на областния кръг, моля да заявят желанието си на електронната ни поща dgklaz@dgklaz.net. 

Координаторите за дадения пункт да изпратят актуален адрес и телефон, за да можем да изпратим предварително сертификатите за участие и инструкциите за работа.

ТАКСА

Таксата за участие в областния кръг на състезанието IT Знайко е както следва:

-      за индивидуално участие – 12 лв. на ученик;

-      за екипно участие – 24 лв. на екип.

Важно! Такса участие – заплаща се след направена регистрация. Училищата-пунктове заплащат след проведен разговор с организаторите. Родителите, които сами са регистрирали своите деца, превеждат таксата-участие до 8 март 2018 г. по сметка:

Титуляр на сметката: СНЦ "Образование и технологии"

Банка: Прокредит Банк

IBAN на получателя: BG94PRCB92301023037817

BIC на банката получател: PRCBBGSF

Основание за превода: такса областен – име на ръководител (или участник)

 …..

Галерии

Добавяне на файлове към галрията – ТУК

За един участник могат да се изпращат до 3 изображения на електронната поща dgklaz@dgklaz.net. В писмото с прикачените файлове да се отбележи по коя тема ще работи ученикът. Файловете да са именувани на латиница по следния начин IvanIvanov1.jpg (Първо име_Фамилия_Номер на изображението).

Окончателната галерия пунктовете ще получат от организаторите!

Няма да се допускат изображения, които не са включени в общата галерия!

Галерията ще бъде публикувана предварително, за да могат участниците да се ориентират по-бързо в деня на състезанието. Ако за избраната тема, няма достатъчно изображения, след допълнително запитване и съгласуване с организаторите, галерията може да бъде допълнена до 04.03.2017 г. 

 

 

 

Go to Top